Ančić u suzama objasnio najtežu odluku u životu!

'Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdigute glave, kao čovjek koji se nikada nije predao.

26.2.2011.
23:47
VOYO logo

Posljednji od četvorice mušketira sa splitskih Firula, koji su bili u TOP 10 svjetskog tenisa, prerano je završio svoju karijeru.

Mario Ančić je na emotivnoj presici u prostorijama matičnog kluba u Splitu, na koju je stigla visoka delegaciju u sastavu predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, čelni čovjek HTS-a Radomir Čačić, te Srđan Ivanišević, još jednom objasnio razloge zbog kojih odlazi iz najdražeg sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povlačim se iz sporta kojeg obožavam, no zadnje godine bile su preteške, a presudila je ozljeda leđa. Moje tijelo jednostavno više ne može pratiti taj ritam. Odluke je bila teška, no čim sam shvatio da ne mogu igrati na najvišoj razini odlučio sam da više nema smisla", rekao je Ančić, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://player.ooyala.com/player.js?embedCode=11MGpnMToEk-frxHUxaVXCCbrAl2PmuH&deepLinkEmbedCode=11MGpnMToEk-frxHUxaVXCCbrAl2PmuH&browserPlacement=right300px&hide=sharing,info,embed&width=596&height=400

"Neka ovo ne bude tužan dan, odlazim uzdigute glave, kao čovjek koji se nikada nije predao. Ponosan sam na sve što sam napravio u tenisu", završio je Super Mario sa suzama u očima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201102200335006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo