Ana ispala posle velike borbe

Azarenka u četvrtfinalu US Open-a

3.9.2013.
20:33
VOYO logo

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale US Opena, pošto je večaras u četvrtom kolu izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke sa 4:6, 6:3, 6:4.

Ivanovićeva je posle odličnog starta neshvatljivo pala u nastavku susreta i dozvolila drugoj teniserki sveta da zabeleži i petu pobedu iz sedam međusobnih duela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpkinja je sjajno otvorila meč, dobro se kretala i udarala loptice iz forhenda, pa je vrlo brzo došlao do prednosti od 3:0. Nastavila je sa agresivnom igrom, napadala je servis protivnice, pogodila čak 18 vinera i sasvim zasluženo došla do vođstva.

Drugi set obeležila je nesigurna igra obe teniserke. Seriju od pet vezanih brejkova u kojima nijedna igračica nije uspela da sačuva svoj servis prekinula je Beloruskinja u šestom gemu posle tri neiznuđene greške Ivanovićeve i uvela meč u treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta oscilacija u igri bilo je i u odlučujućem setu i to sa obe strane mreže, međutim bolju koncentraciju u završnici imala je Azarenka i iskoristila neiznuđene greške protivnice.

Azarenka će u četvrtfinalu igrati protiv Danijele Hantuhove iz Slovačke, koja je sa 2:1 u setovima pobedila Amerikanku Alison Riske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo