TEATAR BOLA: / Navijači očajni, sprema li se pobuna u klubu?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Louis van Gaal je opet uspio ubiti sve u pojam, njegov Manchester United je još jednom odigrao 0:0. Četvrti put u zadnjih sedam utakmica 'crveni vragovi' su odigrali dvoboj bez golova.

26.11.2015.
9:11
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Srećom, posljednja nula (s PSV-om na Old Traffordu) možda neće biti preskupa, United pred posljednje kolo Lige prvaka drži drugo mjesto u skupini. Bod ispred Nizozemaca. U posljednjem United gostuje kod vodećeg Wolfsburga, a u Eindhoven dolazi otpisani CSKA. Ukoliko Nizozemci dođu do tri boda, a United ne pobijedi - slavni klub seli u Europsku ligu. Kako igraju, niti ne zaslužuju više. Situacija u klubu nije dobra. Igrači više niti ne skrivaju nezadovoljstvo trenerom.

"Zbog trenera, nisam niti upola igrač kao što mogu biti. Naš stil igre nije pošten prema meni, ali i svim našim navijačima", donosi izjavu jedne zvijezde Uniteda Jason Burt novinar Telegrapha u emisiji na BBC-u. Naravno, igrač nije želio da se njegov identitet otkrije u javnosti ali se špekulira da se radi o Memphisu Depayju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su očajni, United na terenu uspije daviti s posjedom lopte bez da uopće stvori opasnu akciju. Dovoljno je pogledati društvene mreže što navijači misle o sirotinjskoj predstavi koja se prezentira na 'teatru snova'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo