TALIJANI PIŠU DA JE SVE GOTOVO: / Kalinić je rekao 'da' Kinezima, godišnje će zarađivati 12 milijuna eura

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Nikola Kalinić sprema se u Kinu, hrvatski napadač prihvatio je ponudu Tianjin Quanjiana i rekao "da" treneru Fabiju Cannavaru, piše talijanski portal Tuttomercatoweb.

19.1.2017.
14:00
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Napadač hrvatske reprezentacije, bi prema navodima talijanskih medija, u Kini trebao zarađivati 12 milijuna eura godišnje, što je osam puta više nego što je imao u Fiorentini. U tih 12 milijuna nisu uračunati ni razni bonusi, tako da bi Kalinić po sezoni mogao zaraditi i više. Time će postati najplaćeniji hrvatski nogometaš, uvjerljivo nadmašiti Luku Modrića koji u Realu godišnje zarađuje oko sedam milijuna eura.

Sjajan posao Fiorentine

Čini se da su i Viole zadovoljne odštetom. Za igrača za kojeg su prije godinu i pol platile 5,5 milijuna eura, sad će dobiti 38 milijuna, s bonusima 40, iako odštetna klauzula za Kalinića iznosi 50 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinezi će, pak, dobiti napadača koji je ove sezone zabio 13 golova za Fiorentinu.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio navodi kako je vlasnik talijanskog kluba Andrea Della Valle na izlasku iz ureda odbio razgovarati o Kalinićevoj prodaji, što je znak da se transfer bliži samom kraju. Navodno se čeka još samo Fiorentinina potvrda, koja bi trebala stići u popodnevnim satima. Tianjin želi okončati ovaj transfer, Firentinci se definitivno moraju danas odlučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić zbog žutih kartona neće igrati u sljedećem kolu protiv Chieva, moguće je da je protiv Juventusa, kad je zabio gol, odigrao svoju posljednju utakmicu za Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo