TALIJANI OPRALI VATRENOG: / 'Tko je tu lud? Nikada više ne smije zaigrati ispred Pipita'

Image

Hrvatski napadač Mario Mandžukić niti treću utakmicu koju je započeo ove sezone za Juventsu nije uspio zabiti gol.

19.9.2016.
16:51
VOYO logo

HRVATSKI NAPADAČ I DALJE U GOLGETERSKOJ KRIZI: Juventusov trener objasnio Mandžukićevu nemoć

Image
HRVATSKI NAPADAČ I DALJE U GOLGETERSKOJ KRIZI: /

Juventusov trener objasnio Mandžukićevu nemoć

Image
HRVATSKI NAPADAČ I DALJE U GOLGETERSKOJ KRIZI: /

Juventusov trener objasnio Mandžukićevu nemoć

Zbog toga je trener Max Allegri naišao na žestoke kritike pogotovo jer je ovog ljeta klub u rekordnom transferu od 90 milijuna eura doveo Argentinca Gozala Higuaina. Najbolji strijelc Serie A prošle sezone derbi s Interom započeo je s klupe i tamo je bio sve do 74. minute kad je ušao umjesto Mandžukića. Inter je na kraju slavio golom Ivana Perišića, a Tuttosport, novina bliska Juventusu, žestoko je napala Allegrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Interu, ali Allegri bi trebao pojasniti zašto je u takvoj utakmici odjednom odlučio ekspertimentirati. Pjanić na mejstu Pirla? To je ludilo. Samo je jedan Pirlo. S Asmoahom u sastavu neće daleko otići. Zašto Lemina nije igrao? Teško je poslije Pogbe gledati Ganca. Rupa u veznom redu bez Marchisija je još očitija", piše novinar Tuttosporta Paolo De Paola te nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A onda tu je i majka svih pogrešaka: Higuain na klupi. Kako je to moguće? Superstar plaćen 90 milijuna eura, najskuplje pojačanje Juventusa u povijesti koje ruši rekorde stare 60 godina, osuđen je na klupu! Tko je tu lud? U prvih nekoliko utakmca možda se to moglo razumjeti jer je Argentinac tek došao i trebao je pronaći formu, ali sada! To je bogohuljenje. Mandžukić je dobar, ali treba ga posjesti na klupu i ne dopustti da igra ispred Pipite sljedeće tri godine i sve će biti dobro", poručio ne novinar Tuttosporta.

Mandžukiću, inače, ugovor s Juventusom vrijedi još tri godine. Ove je sezone Vatreni nastupio u četiri utakmice te je odigrao ukpno 227 minuta bez učinka.Prošle je sezone u prvenstvu dao deset golova uz pet asistencija. Srca navijača međutim nije osvojo golovima nego nevjerojatnim zalaganjem i upornošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo