JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ / Svjetski prvaci opravdali svoju titulu i u svom dvorištu: Braća Sinković osvojila zlato na Jarunu

Veslači Martin i Valent Sinković u subotu su osvojili zlato na Državnom prvenstvu koje se održava na Jarunu od 02. do 4. listopada 2015.

3.10.2015.
11:00
VOYO logo

Nositelji svjetskog rekorda u dvojcu na pariće, ukupni pobjednici Svjetskog kupa, svjetski prvaci i hrvatski olimpijci, veslači Martin i Valent Sinković u subotu su osvojili zlato na Državnom prvenstvu koje se održava na Jarunu od 02. do 4. listopada 2015. 

Naš najtrofejniji veslački tandem koji je na šest velikih natjecanja u nizu osvojio zlatnu medalju, 14 mjeseci su bez poraza, te su na nedavo održanom SP u Francuskoj, potvrdili naslov svjetskih prvaka i izborili nastup na Olimpijskim igrama u Riu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako to izgleda kada u čamac sjedne najbolji veslački par današnjice, koliko snage je potrebno i kakve sve napore prolaze veslajući do pobjede saznajte iz potpuno nove perspektive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove subote imali ste priliku uživo pratiti što se događa u čamcu braće Sinković iz druge perspektive i vidite kako izgleda jedna utrka u životu ovih vrhunskih profesionalnih sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo