SVE JE MOGUĆE UZ OVAKVOG MENADŽERA: / Sprema se najveća senzacija prijelaznog roka

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Toliko spominjani menadžer, talijanski "pizza majstor" Mino Raiola sprema novi specijalitet. Njegov pulen Zlatan Ibrahimović mogao bi završiti u Real Madridu u 36. godini.

25.6.2017.
16:49
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Raiola je Realu ponudio Ibru kao zamjenu za Alvara Moratu koji je na odlasku iz kluba.

Situacija s napadačima je neizvjesna

No, još je možda i rano o tome govoriti, situacija s napadačima baš i nije kristalno jasna u Realu. Morata je još uvijek član "kraljevskog kluba", a Madriđani rade i na dovođenju francuskog "čuda od djeteta", 18-godišnjeg Kyliana Mbappea iz Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez odštete

Ibra bi došao bez odštete, jer nakon teške ozljede nije produljio ugovor s Manchester Unitedom, ali tražio je deset milijuna eura godišnju plaću, što je Realu, s obzirom na Ibrino zdravsteno stanje i visoku igračku dob, bilo previše, bez obzira koliko Ibra bio karizmatičan igrač i koliko donio marketinških prihoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedski napadač mogao bi na teren tek u siječnju, a Raiola je krenuo u bitku kako bi jednu od svojih najvećih zvijezda plasirao u momčad europskog prvaka, što je titula koju Ibra, iako je igrao za Ajax, Juventus, Barcelonu, Inter, Milan, PSG i Manchester United, dosad nije osvojio.

Zidane je u potrazi za napadačem, ali zasad je Real otklonio Raiolinu zamisao. Tko zna kakvog aduta u rukavu ima ovaj lukavi Talijan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo