nikola karabatić / Sutrašnje finale za njega je posebno: 'Malo me boli srce, ali o ovom sam sanjao!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Igor Kralj/PIXSELL

Utakmice u kojima se susreću Hrvatska i Francuska, tvrdi Karabatić, posebne su prigode u obiteljskom domu

14.7.2018.
20:34
Goran Stanzl/PIXSELL/Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Francuska rukometna zvijezda hrvatskog podrijetla Nikola Karabatić prokomentirao je završnicu nogometnog SP-a u Rusiji, u čijem će se finalu sustra sastati Hrvatska i Francuska

Karabatić je naime, duboko povezan s obje zemlje, kao i sa susjednom nam Srbijom. Nikola je rođen u Nišu, a njegov otac je podrijetlom iz Vrsina pokraj Trogira. Branio je za RK Železničar iz Niša, gdje je upoznao Karabatićevu majku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov otac nakon završetka igračke karijere dobio je trenerski posao u Francuskoj, a s njime je otišla cijela obitelj. Nikola je tako odrastao u Francuskoj, zaigrao za francusku reprezentaciju i stasao u jednog od najboljih igrača svijeta!

"To je finale o kojem sam sanjao. Premda me srce malo boli kada su u pitanju utakmice između Francuske i Hrvatske ili Francuske i Srbije u drugim sportovima, budući da sam rođen u bivšoj Jugoslaviji od oca Hrvata i majke Srpkinje. U Francusku sam stigao kad su mi bile četiri godine, ali u meni je dio Balkana”, priznao je Nikola u razgovoru za francuski SoFoot.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjećam se da sam se 1998. godine tijekom polufinala Svjetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske radovao kad su postignuta sva tri pogotka. Navijat ću za Francusku, ali bit ću sretan i bude li pobijedila Hrvatska. Ponosim se balkanskim korijenima koliko i na to što sam Francuz", dodao je Karabatić. 

Utakmice u kojima se susreću Hrvatska i Francuska, zaključit će Karabatić, posebne su prigode u obiteljskom domu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dio obitelji uvijek navija za Hrvatsku, a dio za Francusku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo