MOBITELIMA SNIMILI "AKCIJU" / Suspendirani zbog "druženja" s prostitutkama

Osmorica meksičkih nogometaša suspendirani su jer su tijekom priprema u Ekvadoru u svojim hotelskim sobama "ugostili" nekoliko prostitutki.

29.6.2011.
7:32
VOYO logo

Svega tri dana nakon što je osvojila prvo mjesto na Gold Cup-u, redove meksičke reprezentacije trese velika afera. Osmorica meksičkih reprezentativaca suspendirani su zbog sumnjivog druženja s prostitutkama u hotelu za vrijeme priprema u Ekvadoru.

Iako vodstvo Meksičkog nogometnog saveza nije željelo potvrditi razloge suspenzije, cijela je situacija završila u novinama nakon što su dvojici igrača ukradena prijenosna računala i mobiteli na kojima je bila snimljena "akcija" u sobama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suspendirani su Jonathan dos Santos, Nestor Vidrio, Javier Cortes, David Cabrera, Nestor Claderon, Israel Jimenez, Jorge Hernandez i Marco Fabian. Meksiko je tako u Argentinu otputovao sa svega 14 igrača, no nadaju se kako će im vodstvo Cope dozvoliti naknadu prijavu.

Ovo je drugi skandal koji je protresao meksičke redove u posljednjih mjesec dana. Početkom lipnja petorica igrača su bila pozitivan na dopinškom testu. Kasnije su oslobođeni krivnje jer su jeli meso koje je sadržavalo nedozvoljene stimulanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo