Pratio iz Pariza / Sušić: U Brazil letim ranije da ne bih opet zakasnio

Image
Foto: Wikipedia

'Na kraju nisam bio nesretan, ali sam bio ljutit. Na aerodrom sam došao pola sata prije leta. Šefici na aerodromu sam objasnio tko sam, ali nije me htjela pustiti u avion', rekao je Sušić.

9.12.2013.
17:13
Wikipedia
VOYO logo

Izbornik Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, nije uhvatio avion, kako bi stigao na izvlačenje ždrijeba, pa je ostao u Parizu.

Tako je sve pratio iz svog francuskog doma umjesto u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju nisam bio nesretan, ali sam bio ljutit. Na aerodrom sam došao pola sata prije leta. Šefici na aerodromu sam objasnio tko sam, ali nije me htjela pustiti u avion. Bio sam ljutit pa sam joj rekao: ‘Da je Didier Deschamps zakasnio, sigurno biste ga pustili’", prepričao je Safet.

U šali su ga novinari pitali kad planira let na Svjetsko prvenstvo i hoće li to biti u travnju ili svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa neću baš tako rano krenuti. Mi idemo tamo deset dana prije prve utakmice, a ja bih mogao krenuti koji dan prije momčadi da opet ne zakasnim", nasmijao se Sušić.

"Mislim da smo mi imali malo više sreće od vas. I vas i nas čeka borba za drugo mjesto. Pazite se Meksika. Igrali smo dvaput protiv njih prijateljske utakmice. Oba puta su nas dobili", osvrnuo se Sušić na skupine u kojima su Hrvatska i BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo