katastrofa u Tel Avivu / Sušić: Dok god imamo šanse za EURO, ja neću dati ostavku!

Image
Foto: RTL

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na sinoćnjem je gostovanju u Tel Avivu doživjela težak poraz protiv reprezentacije Izraela od 3-0, no izbornik Safet Sušić izjavio je kako ne planira dati otkaz dok god njegova reprezentacija ima i najmanje šanse za odlazak u Francusku 2016.

17.11.2014.
16:01
RTL
VOYO logo

Iako u četiri dosadašnja nastupa još nije upisao pobjedu, izbornik Safet Sušić ima neizmjerno (a možda i neutemeljeno) povjerenje u svoje nogometaše, što je potvrdio kada su ga po dolasku iz Izraela loše raspoloženog i vidno potresenog dočekali brojni novinari, a prvo se tražio općeniti komentar na utakmicu.

''Mislim da komentar nije potreban, svi ste vidjeli da smo igrali daleko ispod naših mogućnosti, u nekim smo situacijama izgledali smiješno, očekivao sam mnogo više s obzirom na solidna izdanja u zadnje dvije utakmice protiv Walesa i Belgije, ali očito su nas brojne povrede igrača pogodile i bilo nam je teško sastaviti momčad za ovaj susret'', komentirao je Sušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o sastanku koji bi se trebao održati u ponedjeljak u 16 sati i na kojem bi se trebalo raspravljati o njegovoj eventualnoj smjeni, Sušić je rekao: ''Već sam rekao predsjedniku saveza da neću dati ostavku. Naše šanse za plasman na EURO još uvijek postoje, male su, ali postoje i dok god je tako, ja ostavku neću dati'', odvratio je izbornik BiH, koji je također potvrdio da odgovornost za sinoćnji poraz pada isključivo na njega i igrače.

Na kraju su novinari Sušića upitali i o planovima za idući ciklus, no o tome izbornik nije imao komentara: ''O tome ćemo nekom drugom prilikom. Ne treba brzati, evo i za ovaj sastanak koji ste spomenuli vi još ne bi smjeli znati, a vi već znate, to i jest jedan od problema kod nas'', zaključio je Sušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo