KOSTELIĆ I EKIPA NA ČEKANJU / Superkombinaciju odgodili zbog mećave

Image

Alpinističke je staze pri otvorenju igara uništila kiša, a sada je napadalo toliko snijega da su organizatori morali odgoditi i mušku superkombinaciju.

16.2.2010.
16:25
VOYO logo

WHISTLER - Zbog obilnih snježnih padalina tijekom noći, koje su uništile snježnu stazu, u utorak neće biti natjecanja muškaraca u superkombinaciji na XXI ZOI u Vancouveru.

U toj disciplini, koja se po rasporedu trebala održati u 19 sati, trebala su nastupiti i tri hrvatska skijaša Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim i Ivan Ratkić, ali su organizatori zaključili da je stazu za spust u kratkom vremenu nemoguće pripremiti i jedino rješenje je bilo prebacivanje natjecanja na novi termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je nova teškoća za organizatore, koji ionako već imaju previše problema sa promjenom termina u natjecanju alpinaca, jer je i muški spust umjesto u subotu, održan u ponedjeljak, a ženska superkombinacija je s nedjelje prebačena za četvrtak.

Kasnije je odlučeno da će muška superkombinacija biti održana u nedjelju, dok je muški veleslalom s nedjelje prebačen na sljedeći utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo