Skandal umjesto velikog slavlja: Sukno se rasplakao!

Član zlatne hrvatske olimpijske reprezentacije, vaterpolist Sandro Sukno proživljava privatnu dramu nakon što je umjesto za Jug, potpisao ugovor s riječkim Primorjem EB.

16.8.2012.
22:15
VOYO logo

Mladi Dubrovčanin i jedan od najboljih vaterpolista svijeta igrao je za talijanski Pro Recco. Međutim, najbolji klub svijeta se raspao, a Sukno se po ugovoru trebao vratiti u Jug ako ugovor s Pro Reccom ne odradi do kraja. A onda se dogodio šok za sve Dubrovčane – Sukno je potpisao za Primorje, najvećeg Jugovog konkurenta i izazvao bijes sugrađana.

Zbog toga nije ni slavio zlatnu olimpijsku medalju s ostalim vaterpolistima u Dubrovniku, navodno je u klubu došlo i do fizičkog obračuna, a situacija je posebno pogodila njegovog oca, koji sasvim sigurno više neće raditi u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U meni je ostala gorčina jer moj sin nije mogao proslaviti medalju u svom gradu", rekao je Goran Sukno za RTL, a onda se doslovno rasplakao pred kamerama.

I Sandro teško podnosi ovo stanje, baš kad je trebao slaviti najveći uspjeh karijere, sve se pretvorilo u noćnu moru, postao je nepoželjan u vlastitom gradu, a na slavlju olimpijaca se nije ni pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam shrvan na dočeku. Dotukle su me provokacije od strane Juga i nisam se mogao pojaviti", rekao je Sukno te iznio svoje tumačenje situacije oko ugovora.

"Sve piše. Da nakon tri godine moram pričati s Jugom. A tek je prošla jedna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće mu biti lako, pogotovo kad riječka momčad sljedeće sezone bude dolazila na Gruž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo