MAKSIMALNA PRIPREMA / Šuker: Vjerujem u izbornika Kovača

Image
Foto: Pixsell

"Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika, preko igrača do Saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo", kazao je Davor Šuker.

21.10.2013.
17:17
Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker izjavio je ponedjeljak kako vjeruje u izbornika Niku Kovača, te da svi moraju biti na maksimalnoj razini kako bi Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama za SP 2014. eliminirala Island.

"Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika, preko igrača do Saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska reprezentacija je u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem", kazao je Davor Šuker za internetski portal HNS-a.

"Jedino ako svi damo sve od sebe možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio izuzetno važan uspjeh za hrvatsku reprezentaciju i Hrvatski nogometni savez. Vjerujem u izbornika Kovača i njegov stručni stožer da će izvrsno pripremiti momčad za ovaj izazov. Nadam se punom stadionu i odličnoj podršci navijača u Zagrebu, jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo u interesu svih nas", zaključio je Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo