ekskluzivno za rtl danas / Šuker: Treba nam više Mamića u sportu

Treba nam više Mamića u sportu, a birokrat Jovanović, umjesto da radi svoj posao, samo uokolo djeli packe. Rekao je to Davor Šuker, ekskluzivno za RTL Danas te najavio tužbe protiv ministarstva sporta.

19.3.2014.
19:10
VOYO logo

Uz kavicu i dogovore za prijateljsku utakmice s Malijem krajem svibnja u Gradskom vrtu. Ali to je samo zatišje pred buru jer u HNS-u se kuha tužba koja bi trebala stići Ministarstvu. O čemu je točno riječ Šuker ne želi reći.

"Bit će sutra izvršni predsjednik DamirVrbanović, ići ćemo sa još jednom tužbom, tko to radi u nogometu, tko tu samo priča po novinama jel na kraju moramo staviti točku na i", kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Sukob tinja otkako je Jovanović došao na vlast. Isušivanje močvare preraslo je u rat pa Šuker sada želi Jovanovića što dalje od sebe.

Umjesto da im dijeli packe Šuker bi radije s ministrom navijao na tribinama. I ne samo s njim.

"Zašto premijer ne dolazi, zašto predsjednik ne dolazi, zašto ministar sporta proziva samo nogomet, zašto Angela Merkel skače na tribinama za njemačku reprezentaciju", upituje Šuker.

Ljubav zato cvate s Mamićem pa bi ga Šuker najradije klonirao. Kaže, ako Zdravko ode, za hrvatski nogomet to će biti tragedija. I baš zato što jedino Dinamo ima novaca u HNL-u, Šuker namjerava ukinuti Udrugu prvoligaša.

"Daj Bože da ima više Mamića u hrvatskom sportu. Želim mu svu sreću i daljnji angažman u hrvatskom nogometu", poručio je Šuker.

S novom tužbom oko vrata HNS se tako mora pripremati za Svjetsko prvenstvo jer tamo postići uspjeh, e to je ipak najvažnije za Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo