Umanjene šanse za naslov / Suarez i Redsi u suzama: U 10 minuta prokockali tri gola

Image
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL

Redsi su u posljednjih desetak minuta prosuli 3:0, a City je tako dobio meč loptu za nov naslov. Tako je Liverpool praktički odustao od borbe za naslov u Engleskoj.

6.5.2014.
7:54
John Walton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola bitno su umanjili svoje šanse za naslov prvaka nakon što su u dvoboju pretposljednjeg, 37. kola Premier lige, u gostima kod kod Crystal Palacea odigrali 3-3 i to nakon što je Liverpool vodio s čak 3-0.

Redsi su već u 18. minuti načeli mrežu domaćina, kojima utakmica rezultatski nije ništa značila, a prvi strijelac bio je Joe Allen. U drugom dijelu je u 53. minuti vodstvo povećao Daniel Sturridge, a samo dvije minute kasnije strijelac je bio i Luis Suarez. No, kada se činilo da će Liverpool uvjerljivo slaviti i poboljšati svoju gol-razliku, uslijedio je strašan preokret. Crystal Palace je u završnici u samo dvije minute postigao dva pogotka preko Damiena Delaneya (79) i Dwighta Gaylea (81), da bi Gayle u 88. minuti izjednačio na 3-3, uz očaj Liverpoolovih pristalica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je sada na prvom mjestu s bodom više od Manchester Citya, koji u srijedu na domaćem terenu igra zaostalu utakmicu protiv Aston Ville. U posljednjem kolu, 11. svibnja, Manchester City dočekuje West Ham, a Liverpool na svom stadionu igra protiv Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo