Stojadinović najurio Jankovića

Sada već bivši trener crveno-belih tvrdi da je smenjen pre utakmice u Nišu

20.3.2013.
12:23
VOYO logo

Aleksandar Janković je završio drugi mandat na klupi Crvene zvezde. Smenjen je 2008. godine kad je morao da ustupi mesto Zdenjeku Zemanu, a sada je sporazumno raskinuo ugovor uoči dolaska Rikarda Sa Pinta.

Dojučerašnji trener crveno-belih rekao je da se klub dogovorio sa Portugalcem Rikardom Sa Pintom pre poraza od Radničkog u Nišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Znao sam da je dogovor sa novim trenerom postignut pre utakmice u Nišu! Mogao sam da sačekam odluku Upravnog odbora i budem smenjen, nisam želeo tako da se rastanem od moje Zvezde. Kontakti su trajali dugo, licitacije u medijima nisu postojale slučajno. Zvezdino sam dete, rođen u Beogradu i ne mogu bitne stvari da se dešavaju u klubu, a da ne znam za njih - rekao je Aleksandar Janković za Sportski žurnal. On je sporazumnim raskidom saradnje napustio klub, a da je smenjen, stekao bi pravo na isplatu 150.000 evra. Njegova želja bila je da se taj novac uloži u budućnost kluba. - Postigli smo načelan dogovor, narednih dana obaviće se tehnički detalji. Pre nekoliko godina oprostio sam 120.000 evra, a sada 150.000. Odrekao sam se uz želju i zahtev da sredstva budu usmerena za razvoj omladinske škole, izgradnju reflektora i popravku trave - dodao je Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo