IZ HAJDUKA U ITALIJU / Štimčevo otkriće blizu prelaska na 'Čizmu'

Image
Foto: PIXSELL

Ponuda Napolija zagolicala je maštu Josipa Radoševića, no čelnici splitskog kluba nisu pretjerano oduševljeni odštetom od 2,5 milijuna eura. Poljudskim uredima mnogo je interesantnija ponuda Parme od okrugla tri milijuna.

18.1.2013.
15:40
PIXSELL
VOYO logo

Mladi hrvatski reprezentativac JosipRadošević ne putuje s Hajdukom na pripreme u Tursku! Međutim, ne radi se o kazni trenera Krstičevića, već talentirani veznjak ostaje u Splitu kako bi u narednim danima realizirao transfer.

"Ukoliko se posao ne realizira do ponedjeljka, Radošević će nam se tada priključiti na pripremama", rekao je Mišo Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Poljudu mnogo očekuju od prodaje darovitog reprezentativca, a najkonkretnije su dvije ponude iz Italije.

Ponuda Napolija zagolicala je maštu Hajdukovog veznjaka, no čelnici splitskog kluba nisu pretjerano oduševljeni odštetom od 2,5 milijuna eura. Poljudskim uredima mnogo je interesantnija ponuda Parme od okrugla tri milijuna, ali problem je što igrač nije zadovoljan plaćom koju nude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u cijeloj priči nije zanemariv ni faktor uspješnosti dviju momčadi koji je svakako na strani Napolitanaca.

Prema posljednjim informacijama na Poljud su pristigle i zanimljive ponude s istoka Europe pa su pred Radoševićem važne odluke o kojima će vjerojatno ovisiti i daljnji tijek njegove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo