đođite sa zastavama / Štimac pozvao i staro i mlado na posljednji trening

Image
Foto: Pixsell

Za četvrtak je hrvatski izbornik ipak odlučio otvoriti cijeli trening, posljednji uoči utakmice, odradit će ga na Zagrebellu i zove navijače u kockicama, sa zastavama, obitelji, staro i mlado da dođu pogledati.

20.3.2013.
12:52
Pixsell
VOYO logo

Uoči konferencije za novinare Joe Šimunić, Stipe Pletikosa i Darijo Srna su dobili poklone za 100. nastup za reprezentaciju, a na nagradi su im zapljeskali svi reprezentativci i članovi stožera koji su došli tamo. Dobili su od predsjednika HNS-a Davora Šukera uokvireni dres s brojem 100 i svoj portret.

"Uvijek je bilo i bit će lijepo igrati za repku, osjećaj koji se ne moze opisati riječima i velika mi je čast", kazao je Šimunić.  

Plete se našalio te rekao kako se nada da je ovo samo početak jedne lijepe karijere i dodao: "To je prekrasno dostignuće, svaku utakmicu posebno pamti, a ovu nagradu posvećujem ocu koji me odveo na prvu utakmicu Hajduka i koji više nije s nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

"To je velika čast, a velika mi je želja još ostala da me trenira Ćiro", kazao je kapetan Srna te rekao i svoje mišljenje o susretu protiv Srbije:

"To je velika utakmica, imamo velik respekt prema protivniku i nikad nismo rekli da ćemo ga zgazit. Idemo na pobjedu i želimo navijačima podariti praznik!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadovezao se i izbornik Štimac: "Razgovarao sam s drugim trenerima, svatko ima neko svoje mišljenje. Neki kažu da se trebamo nadmudrivati, neki kalkulirati, neki jurišati".

Izbornik je na kraju ipak rekao: "Mi imamo dužnost jurišati, nemamo pravo na nikakve kalkulacije!".

Za četvrtak je Štimac ipak odlučio otvoriti cijeli trening, posljednji uoči utakmice, odradit će ga na Zagrebellu i zove navijače u kockicama, sa zastavama, obitelji, staro i mlado da dođu pogledati. Reprezentativci će odvojiti i pola sata za fotografiranje i autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo