Štimac: Ako sam ja zabrinut, Siniša mora na psihijatriju

Selektor Hrvatske uveren u pobedu protiv Srbije

18.3.2013.
14:02
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da njegov tim neće ponoviti greške koje su napravljene 1999. godine i da je uveren u pobedu protiv Srbije.

- Najsrećniji sam čovek na svetu jer moji igrači igraju dobro u svojim klubovima. Druga stvar koja me posebno zadovoljava je atmosfera i ovaj tim može samo da napreduje. Ne bavimo se previše kalkulacijama, ali imamo idealnu priliku da pobedom praktično eliminišemo Srbiju. Dobra je stvar što ja imam iskustvo igranja ovakvih utakmica i svestan sam nekih grešaka iz prošlosti i utakmice zbog koje nismo otišli na EURO 2000. To se ovaj put neće dogoditi. Ne oshećam euforiju, ona nas neće zahvatiti - rekao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je naveo da ga ne plaši odlična golgeterska forma srpskih napadača Filipa Đuričića, Filipa Đorđevića i Dušana Tadića.

- Ako bi me to trebalo brinuti, onda bi Siniša Mihajlović već bio bio na psihijatriji kad vidi formu Mandžukića, Jelavića, Olića, Modrića, Eduarda i drugih naših igrača - poručio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se u petak od 18 sati na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo