Skandal kakav se ne pamti: 'Zamislite što bi se dogodilo da se ovo sazna!'

26.9.2013.
11:42
VOYO logo

"Sedam mjeseci nije igrao zbog ozljede, pa se vrati i osvoji 10 od 13 turnira na kojima je nastupio, od čega dva Grand Slama. To je nemoguće! Njegova ozljeda je bila samo paravan za prikrivanje dopinga, odnosno suspenzije. Nitko ne vjeruje da Nadal nije uzimao ništa. Pa zamislite samo koliki bi to bio udarac za tenis kad bi se saznalo da se Nadal dopingira", kaže Austrijanac, pa prebacuje temu na Nadalova sunarodnjaka Davida Ferrera:

"On je bio, a možda još uvijek i je, strastveni pušač. Jednom sam igrao protiv njega i pušio je 10 minuta prije izlaska na teren. Igrali smo tri seta, a on je u trećem jurio po terenu, dok sam ja bio mrtav umoran. Kako je to moguće", pita se 'Ludi Dani', kojeg je prije doživotne suspenzije ATP suspendirao u dva navrata zbog neprimjerenog ponašanja na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tenisu ima puno manipulacija, namještanja mečeva i dopinga. Ja sam svoje kazne platio, a ove su godine zaskočili Viktora Troickog i Marina Čilića. A zašto pitam vas ja?", zaključio je Köllerer.

Kad su španjolski novinari vidjeli što je Austrijanac izjavio o njihova dva najbolja tenisača, zamolili su Nadalova strica Tonija za komentar. Međutim, na prvu ovaj nije znao tko je uopće Daniel Köllerer, a kad su mu novinari pojasnili samo je kratko prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj čovjek nema nikakvog kredibiliteta!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo