objavio bavarski klub / Stigla potvrda: Ancelotti od sljedećeg ljeta u Bayernu, Guardiola odlazi

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

U priopćenju za medije navodi se da će 56-godišnji talijanski stručnjak potpisati trogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2019.

20.12.2015.
13:10
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Pep Guardiola neće produžiti ugovor s Bayernom, a novi trener njemačkog prvaka od 1. srpnja 2016. godine bit će Carlo Ancelotti, objavio je bavarski klub u nedjelju na svom internetskom portalu, potvrdivši glasine koje već dugo kolaju po medijima.

U priopćenju za medije navodi se da će 56-godišnji talijanski stručnjak potpisati trogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalni smo Pepu Guardioli na svemu što je učinio za klub od 2013. godine. Uvjeren sam da će Pep i naša momčad još intenzivnije raditi na ostvarivanju visokih sportskih ciljeva, pogotovo sada kada je potvrđeno da Pep odlazi iz Bayerna", izjavio je u priopćenju predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge te poželio dobrodošlicu Ancelottiju:

"Carlo je miran, uravnotežen stručnjak koji zna kako se nositi sa zvijezdama, a njeguje privlačan nogometni stil, što smo tražili i pronašli. Veselimo se suradnji s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će biti osmi klub u trenerskoj karijeri Carla Ancelottija u kojoj je, uz naslove prvaka Italije (Milan), Engleske (Chelsea) i Francuske (PSG), triput osvojio Ligu prvaka: dvaput s Milanom (2003. i 2007.), a jednom s madridskim Realom (2014.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo