STIGLA KONKRETNA PONUDA: / Senzacija je na pomolu, Ćorić odlazi iz Dinama!

Image

Senzacionalni transfer je na pomolu! Talijanski Calcionews24 raspisao se tome kako Dinanov dragulj Ante Ćorić dolazi u Sampdoriju! Prvoligaš iz Genove u paketu bi iz Dinama doveo i Bornu Sosu.

10.5.2017.
9:00
VOYO logo

Pomalo je to neočekivani rasplet priče oko Ćorića, najtalentiranijeg igrača "modrih", igrača oko kojeg su se vrtjeli iznosi od 15 milijuna eura na više, a tražili su ga najbogatiji engleski klubovi, prije svih Manchester City, onda i Liverpool.

Platili bi odštetu od 12 milijuna eura

No, Sampdoria je u Maksimir došla s konkretnom ponudom, spremna za Dinamove "klince" platiti od 10 do 12 milijuna eura, što je velik novac za ovaj talijanski klub. A i za Dinamo, koji je sve nestrpljiviji kad je u pitanju razvoj Ćorićevog talenta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ove sezone Ćorić, često u nesporazumu s trenerom koji ga je stavljao na krilnu poziciju, umjesto u sredinu, gdje najviše može dati na mjestu ofenzivnog veznog, nije pokazao napredak u igri pa je oduševljenje najvećih europskih klubova ipak malo "splasnulo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir zakočio Ćorića

Dinamov trener Ivajlo Petev morao je ovog proljeća dati prostora Sammiru u njegovom povratku u klub pa je Ćorić doslovce gurnut u stranu. Sad je pojavila kontretna ponuda, Sampdorija u Ćoriću vidi jednog od najvećih europskih talenata i kako to Talijani kažu idealnog "trequartistu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao pišu Talijani, Sampdorija bi u "paketu" s Ćorićem rado dovela i Bornu Sosu, 19-godišnjeg talentiranog lijevog beka kojemu Petev daje sve više prilika u prvih 11.Talijani se nadaju da bi cijena Dinamovog dvojca mogla pasti ukoliko "modri" ne osvoje naslov i igrači ne budu u izlogu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo