Svjetsko prvenstvo u rukometu / Stevanović nakon odlične utakmice: 'Bitno je da smo danas odmorili igrače jer su Makedonci vrlo dobri

Stevanović je pokazao veliki respekt prema makedonskoj momčadi

13.1.2019.
18:19
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija lagano je došla do pobjede u svojoj drugoj utakmici na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Svladali smo Japance 35:27, a vjerojatno najzaslužniji bili su vratari Ivan Stevanović i Marin Šego.

"Ma nije to toliko ni važno. Bitno je da smo odmorili koga smo trebali. S druge strane, Japanci su dosta nezgodni. Ekstremno su brzi, stalno vuku i praktički su uvijek u šansi. nemamo baš često priliku igrati protiv takvih reprezentacija", prokomentirao je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra nas čeka puno teža utakmica - okršaj s Makedoncima koji su upisali dvije pobjede u dvije utakmice. Stevanović je pokazao veliki respekt prema njihovoj momčadi.

"Oni su momčad koja ima četiri-pet odličnih pojedinaca. Tu su Lazarov, Borko Ristovski na golu. Imaju i nekoliko igrača koji igraju u Bundesligi i, naravno, odličnog trenera. Bit će to teška utakmica. Možda nam malo ne ide u korist to što igramo već sutra, no jednako je i njima jer su igrali danas", zaključio je Stevanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo