'Ovo je nevjerojatno sra**! Stella, objesi se!'

Slavna britanska modna dizajnerica Stella McCartney predstavila je svoju kolekciju odjeće za sportaše na OI 2012. godine i svojim kreacijama izazvala gnjev velikog dijela nacije.

23.3.2012.
19:39
VOYO logo

Velika Britanija nestrpljivo očekuje početak Olimpijskih igara koje se ove godine održavaju u Londonu, no Britancima je doživljaj pokvarilo predstavljenje dresova i odjeće u kojima će njihovi sportaši braniti boje svoje zemlje.

Upravo je u tom segmentu zakazala njihova poznata modna kreatorica Stella McCartney koja, prema mišljenju mnogih Britanaca, nije bila u stanju niti istaknuti njihovu zastavu koja je u ovom slučaju plavo/bijelo/sive boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odjeća za olimpijce - o moj Bože!", napisao je na Twitteru dvostruki olimpijski pobjednik biciklist Bradley Wiggins, dok niti nacija nije imala milosti prema svojoj modnoj kreatorici:

"Da na vrhu slovima ne piše 'Velika Britanija', nism sigurna da bi itko uspio pogoditi iz koje su zemlje ovi sportaši", napisala je jedna Britanka, dok je druga bila puno žešća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno sra**. Trebalo bi te biti sram. Zastava Velike Britanije je crvena, bijela i plava, a ne plava, siva i plava. Tipična egoistična dizajnerica koja pokušava biti drukčija umjesto da dizajnira s namjerom i razlogom zbog kojeg je angažirana. Stella McARTney, objesi se!", napisala je ogorčena Britanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo