Dajte čepiće za uši / Stavite na bešumno: gledatelji Wimbledona žale se da je Sharapova preglasna

Image
Foto: Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL

Umirovljeni britanski plivač Mark Foster dodao je: 'Nije smiješno, ali nadam se da Sharapova neće dogurati do finala u subotu. Ne mogu podnijeti stenjanje'

8.7.2015.
12:23
Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Gledatelji Wimbledona požalili su se kako je Maria Sharapova bila preglasna tijekom posljednjeg meča te da su doslovce morali televizore stišavati do kraja.

Bivša prvakinja Sharapova pobijedila je Amerikanku Coco Vandeweghe sa 6-3, 6-7, 6-2, ali unatoč uzbudljivom meču, većina gledatelja pobunila se zbog Marijinog stenjanja, što su brojni prokomentirali na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TV voditeljica Lorraine Kelly rekla je: "Oprostite, ali ja ne mogu gledati ovaj meč - Sharapova zvuči kao da ju nešto boli. Uvjerena sam da je preteško igrati uz ovakve glasne zvukove".

Umirovljeni britanski plivač Mark Foster dodao je: "Nije smiješno, ali nadam se da Sharapova neće dogurati do finala u subotu. Ne mogu podnijeti stenjanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su rekli kako su upravo zbog toga ugasili svoje televizore ili ih potpuno stišali.

Ovo nije prvi put da se gledatelji žale na preglasne urlike pojedinih tenisačica. Prije dvije godine u Wimbledonu su odlučili kako će suci prvo upozoravati, a potom i kažnjavati oduzimanjem poena najglasnije jer su Sharapovoj izmjerili krik od nevjerojatnih 105 decibela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za usporedbu, kosilica za travu ili ručna bušilica buče 95 decibela, ozvučenje na rock koncertima je do 120 decibela, a buka putničkih zrakoplova pri polijetanju je od 130 do 150 decibela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo