kličko iznerviran protivnikom / 'Stav Puleva dovoljno govori o tome kakva je osoba!'

"Ne radim ovo zbog novca nego zato što volim braniti svoje titule"- poručio je Vladimir Kličko uoči boksačkog spektakla godine protiv Bugarina Kubrata Puleva koji možete pratiti na RTL televiziji ove subote. Sutra je službeno vaganje, a evo kako teku pripreme za meč.

13.11.2014.
19:13
VOYO logo

u Hamburgu je zagrijavanje na vrhuncu, a Pulev napada Klička iz svih oružja, uključujući optužbe za doping i nesportsko ponašanje!

"Ne radim ovo zbog novca već zbog toga što sam sportaš i jer volim braniti svoje titule. Respektiram Kubrata Puleva ali mi nije jasno što ima protiv mene. Taj njegov stav pokazuje kakva je osoba", uzvratio je branitelj naslova Vladimir Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Pulev poseban, to nije tajna.

Posljednjih se tjedana u Njemačkoj pripremao za susret, a u rodnoj Bugarskoj već duže brusio formu za Klička zbog čega je naravno, pun samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kličko izbjegava ovaj dvoboj jer sam ja Kubrat Pulev. Normalno da me izbjegava jer zna što mu slijedi. Vidio me je i zna kakve mečeve dobivam", zračio je samopouzdanjem bugarski boksač.

Moglo bi biti neizvjesnije nego kad je prije sedam mjeseci Kličko sredio Liopoja. Pulev ima i zanimljivu statistiku jer u 20 profesionalnih mečeva, 11 puta je nokautirao protivnike, zasad je bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko je pak triput poražen napuštao ring, ali uvezao je ukupno 62 pobjede, uz 52 nokauta.

Največi dvoboj teškaša, na rasporedu je već ovu subotu, u 22:15, uz prijenos na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo