Šta je prethodilo tuči Džajića i Čovića?

Neslaganje oko prodaje i kupovine igrača nateralo predsednika Zvezde na ostavku

23.1.2013.
16:51
VOYO logo

Današnjem sukobu na Marakani, koji se završio tučom između Dragana Džajića i Nebojše Čovića, prethodila je svađa koja je počela pre dva dana kada je prvi čovek Crvene zvezde ponudio ostavku na mesto predsednika.

Prema saznanjima Trojke, do svađe je došlo jer Džajić nije želeo da kupuje niti da prodaje igrače u ovom prelaznom roku. To se nije svidelo ostalim funkcionerima u upravi crveno-belih, pa je iz tog razloga potpredsednik Nebojša Čović u toku jučeranjeg dana zapretio svojom ostavkom ukoliko se u klubu ne uspostavi sistem koji će funkcionisati brzo i efikasno. Čović je tom prilikom zamerio Džajiću i što nisu potpisani sporazumi sa Slobodom i Borcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nezvanično saznaje Trojka, današnjem incidentu prethodila je i rasprava koja je počela oko moguće prodaje štopera Milana Jovanovića, koji je zbog pijančenja odstranjen sa priprema u Turskoj.

Posle incidenta na pripremama Čović je navodno bio za prodaju defanzivca Zvezde, ali je Dragan Džajić ostao pri svom stavu da se igrači ne prodaju u ovom prelaznom roku. Nakon žestoke verbalne rasprave i nekoliko razmenjenih psovki, došlo je i do fizičkog obračuna u kome je Džajić udario potpredsednika Čovića. Predsednik crveno-belih posle tuče je napustio Marakanu i podneo neopozivu ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo