TKO JE SVE SLAVIO U BIH? / Srpski navijači u Banjoj Luci zapalili hrvatsku zastavu!

Image
Foto: Klix.ba

Hrvatska zastava zapaljena je na mjestu u središtu grada gdje je bilo organizirano praćenje nogometnog susreta.

23.3.2013.
11:15
Klix.ba
VOYO logo

BANJA LUKA - U središtu Banja Luke skupina huligana u petak na večer zapalila je hrvatsku zastavu za vrijeme utakmice između Hrvatske i Srbije, a nakon prvog Mandžukićeva zgoditka izbila je tučnjava, izvijestili su subotu mediji u BiH.

Hrvatska zastava zapaljena je na mjestu u središtu grada gdje je bilo organizirano praćenje nogometnog susreta, izvijestio je najveći internetski portal u BiH klix.ba objavljujući i fotografije izgreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal piše kako je, nakon što je Hrvatska povela zgoditkom Marija Mandžukića izbila tučnjava između pristaša srbijanske reprezentacije. Navijaći su sa sobom nosili i zastave Grčke, reprezentacije koja je iste večeri igrala protiv Bosne i Hercegovine. Prema istome izvoru, nakon zgoditka IviceOlića, navijači su se na Trgu Krajine u Banjoj Luci uglavnom razišli.

Diljem BiH slavile su se dvije pobjede, BiH nad Grčkom od 3:1 dok je na većinskom hrvatskom području bilo bučno zbog hrvatske pobjede u Zagrebu. No, nisu zabilježeni međunacionalni incidenti kao ranijih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zapadnom, većinskom hrvatskom dijelu Mostara mladi su sa hrvatskaim zastavama blokirali promet u središnjoj ulici, dok je na trgu u većinskom istočnom bošnjačkom dijelu Mostara proslavljena pobjeda reprezentacije BiH. U gradu je bila primjetna veća nazočnost policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo