Srpski fića za olimpijsko zlato

Takmičari koji osvoje zlatnu medalju u Riju u individualnim sportovima dobiće na poklon Fijat 500L

16.1.2013.
13:52
VOYO logo

Olimpijski komitet Srbije (OKS) i Fijat automobili Srbija potpisali su danas ugovor kojim se ova kompanija priključila sponzorskom timu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Na osnovu ugovora, sportisti koji osvoje zlatnu medalju u Riju u individualnim sportovima dobiće na poklon Fijat 500L, dok će timovi koji dođu do zlata osvojiti ovaj model automobila za svoj savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsednik OKS Vlade Divac i direktor kompanije Fijat automobili Srbija Antonio Ćezare Ferara.

Divac se zahvalio na podršci i poželeo kompaniji Fijat dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Fijat je lider u automobilskoj industriji u Srbiji, a naši sportisti svakako zaslužuju podršku najboljih. Zahvaljujem se ljudima iz Fijata što su prepoznali važnost 2013. i doneli odluku da podrže naše sportiste u godini u kojoj oni počinju sa građenjem rezultata koji će svima nama doneti radost u Riju - rekao je Divac na svečanom potpisivanju ugovora u beogradskom hotelu Metropol.

Prvi čovek Fijata za Srbiju Antonio Ferara istakao je da je veliko zadovoljstvo da kao kompanija sa globalnim olimpijskim iskustvom budu prvi koji će podržati, ne samo pripreme srpskih sportista za Rio, nego i da učestvuje u stvaranju mladih talenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Duboko verujemo da Fijat zajedno za olimpijskim komitetom predstavlja pravi tim za Rio - istakao je Ferara.

Današnjoj potpisivanju ugovora prisustvovali su sportisti i timovi koji će ove godine biti uključeni u program finansiranja priprema OKS-a, pojedini predstavnici saveza, kao i ministarka sporta Alisa Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo