SRPSKA POLICIJA JE NA NOGAMA: / Beograd strepi od nereda, u grad došli navijači Olympiakosa

Image
Foto: AFP, ANGELOS TZORTZINIS

Večeras se u Beogradu igra utakmica visokog rizika, Partizan u 3. pretkolu Lige prvaka dočekuje grčki Olympiakos.

25.7.2017.
15:57
AFP, ANGELOS TZORTZINIS
VOYO logo

Njima neće biti dozvoljen odlazak na utakmicu, u dogovoru dva kluba neće biti ni Partizanovih navijača na uzvratu u Pireju za tjedan dana.

OKOMILI SE NA TRENERA OLYMPIAKOSA: Srpski novinari tražili objašnjenje za izjavu ‘Kosovo je Albanija’

No, u Beograd su stigli vođe navijača Olympiakosa koje su raširenih ruku prihvatili Delije, njihovi prijatelji. Oglasili su se iz Partizana, u priopćenju strahuju za sigurnost utakmice jer se pojavila informacija da su "zvezdaši" uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu a, kako to obično biva, Grobari također žele odgovoriti pristalicama Gate 7. Ali na svoj, navijački način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće moći na stadion

"Postoje informacije da su određene pristalice FK Crvena Zvezda došle u posjed ulaznica za večerašnju utakmicu i imaju namjeru zajedno sa grupom pristalica FK Olympiakos, a uprkos službenim stavovima oba kluba i zabrani UEFA.e, bit na večerašnjoj utakmici. Njima neće biti dozvoljen ulaz na stadio Partizana. Ova odluka je donijeta jedino u cilju sprječavanja gotovo sigurnih sukoba koji bi nastali na stadionu", piše, između ostalog u priopćenju.

Navijači Partizana "pobratimljeni" su s navijačima PAOK-a koji se zovu Gate 4, dok su Gate 7 navijači Olympiakosa bliski Zvezdi. U Beograd su pristigli navijači PAOK-a koji su na proputovanju prema Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 11 godina došlo je do nereda na košarkaškoj utakmici Zvezde i PAOK-a. Večeras će srpska policija imati pune ruke posla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo