Srbija bez Ane Ivanović protiv Slovačke

Pod znakom pitanja je i nastup Bojane Jovanovski

7.2.2013.
16:27
VOYO logo

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović zbog problema sa povredom neće igrati protiv Slovačke u prvom kolu Svetske grupe FED kupa, a pod znakom pitanja je i Bojana Jovanovski.

Ana Ivanović neće igrati zbog problema sa povredom. Umesto Ivanovićeve, za Srbiju će narednog vikenda igrati Ivana Jorović. Pre Ivanovićeva učešće je, takođe zbog povrede, otkazala druga najbolja srpska teniserka Jelena Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je da još ne zna da li će moći da igra protiv Slovačke u FED kupu i dodala da pokušava da reši problem sa povredom leđa.

- Sada je situacija takva da je neizvesno koliko ću moći da pružim i da li ću do vikenda biti spremna. Ne bih da ovo zvuči kao neko opravdanje, ja sam reprezentaciji uvek na raspolaganju i biću uz tim sve vreme, pružati im podršku i navijati iz sve snage. Ako terapije daju željeni rezultat i selektor proceni da sam u stanju da igram, izaći ću na teren i dati sve od sebe da zajedno pobedimo i obradujemo naše navijače u Nišu - kazala je Jovanovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prošla godina je za nas bila veoma uspešna i ja se nadam da ćemo uz malo sreće moći da i ove sezona napravimo nešto slično - dodala je Jovanovski, prenosi Tanjug.

Ona problem sa povredom "vuče" od Australijan opena, a trenutno dva puta dnevno ide na terapije kako bi pokušala da se spremi za duel sa Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spisku srpskog selektora još su Aleksandra Krunić i debitant Vesna Dolonc. Meč prvog kola Fed kupa između Srbije i Slovačke na programu je 9. i 10. februara u niškoj dvorani Čair.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo