TEORIJA ZAVJERE? / Srbi bijesni na FIFA-u zbog male kazne Šimuniću!

Image
Foto: Sceenshot

Srbijanski mediji žestoko su se obrušili na FIFA-u koja je hrvatskog reprezentativnog stopera kaznila 'samo' s dvije utakmice suspenzije zbog starta na Sulejmaniju tijekom kvalifikacijske utakmice između Srbije i Hrvatske na Marakani.

2.10.2013.
12:37
Sceenshot
VOYO logo

Tradicionalno senzacionalistički Kurir u svom je stilu poručio:  'FIFA, stidi se' te u nastavku naslova stavio 'Šimunićev start za zatvor kažnjen sa samo dva meča'.

U ovoj odluci vide 'zavjeru' jer je FIFA, kako piše Kurir, svjesno izrekla dvije utakmice suspenzije hrvatskom reprezentativnom stoper kako bi bio spreman za nastupe u dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot

Još je žešći u svom naslovu bio Telegraf koji je stavio: 'Životinja Šimunić kažnjen dva meča...'. I Telegraf ističe da je to dobra vijest za Hrvate, s obzirom da će propustiti utakmice s Belgijom i Škotskom u završnici kvalifikacija, ali će biti na raspolaganju izborniku Štimcu za utakmice baraža u studenom.

Beogradski Blic konstatira da je Šimunić dobio 'samo dvije utakmice', a više se piše o kazni Fudbalskom savezu Srbije od 50.000 franaka zbog propusta u organizaciji utakmice s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači srpske reprezentacije tokom meča zapalili su nekoliko baklji, lomili i palili stolice, a istim su gađali i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića poslije brutalnog starta nad Sulejmanijem", piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo