ZBOGOM BRAZIL / 'Sramotno loša Srbija, debakl u Zagrebu!'

Srbijanski mediji bili su vrlo kritični prema igri koju je njihova reprezentacija prikazala u Zagrebu. U naslovima uglavnom dominiraju riječi kao što su 'sramota', 'loše' ili 'debakl', a kritika nije bila pošteđen niti Mihajlovićev izbor početnog sastava.

22.3.2013.
20:40
VOYO logo

Tabloid Kurir je očekivano bio oštar prema srbijanskoj reprezentaciji. U tekstu pod naslovom "Zbogom Brazil: Sramotno loša Srbija poklonila pobedu Hrvatskoj" ističe se da je obrana Srbije s dvije pogreške dozvolila reprezentaciji Hrvatske dva laka pogotka.

U zaključku piše da je "Srbija nakon ovog meča izgubila gotovo sve šanse da se plasira na Mundijal u Brazil 2014. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradski Blic bio je nešto umjereni, ali jednako kritičan prema svojim nogometašima. Glavni tekst na naslovnici "Tužna igra 'orlova' u Zagrebu, Hrvati slave poraz Srbije i odlazak na Mondijal!" dovoljno govori.

"'Meč godine', toliko priželjkivani 'povratak otpisanih', nekako se naprasno pretvorio u hvatanje za glavu srpskih ljubitelja fudbala. Neiskusniji, manje uigrani od rivala, srpski fudbaleri su po prvi put nastupili u takvom ambijentu. I poklekli. Ne zbog mladosti, već najprije zbog kikseva iskusnih", piše u komentaru Blica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Image
Image


"Orlovi sagoreli na Maksimiru!", piše B92, a "Srbija se pobedila na Maksimiru 0:2" konstatirao je Press i uputio kritiku srbijanskom izborniku Siniši Mihajloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neočekivana postavka Siniše Mihajlovića obila se o glavu našem timu, koji se razigrao tek u drugom dijelu, kada je propustio tri stopostotne prilike. Hrvati nisu igrali pretjerano dobro, ali su iskoristili šanse i rutinski pobijedili", piše Press.

"Debakl u Zagrebu!" naslov je teksta portala Alo, dok je Telegraf također bio vrlo oštar objavivši na naslovnici "RANJENI ORLOVI: Sramotni poraz u Zagrebu!".

"Očajnom igrom, bez hrabrosti, želje i žara srpski fudbaleri doživjeli ubedljiv poraz u Zagrebu 2:0 i izgubili skoro sve šanse da se nađu na Mundijalu u Brazilu", zaključuje Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo