GOVOR MRŽNJE / Sramotan potez kapetana Chelseaja!

Image

Jedan od najiskusnijih igrača u londonskom sastavu John Terry došao je u središte pozornosti engleske javnosti nakon što je u utakmici protiv Queens Park Rangersa rasistički vrijeđao suparničkog kolegu Antona Ferdinanda.

24.10.2011.
14:10
VOYO logo

Incidentna utakmica između dvaju londonskih klubova, osim po crvenim kartonima koje su zaradili Chelseajevi igrači Jose Bosingwa i Didier Drogba, ostat će upamćena i po sramotnom ispadu Johna Terryja.

U samoj završnici, kada je postalo sasvim izvjesno da će njegova momčad poražena napustiti Loftus Road (završilo je 1:0 za QPR), branič Chelseaja se okomio na suparničkog kolegu Antona Ferdinanda nakon jednog duela u šesnaestercu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povratku prema vlastitom kaznenom prostoru Terry je bratu Rija Ferdinanda, svojeg suigrača iz reprezentacije, uputio rasističku uvredu.

Sve su zabilježile kamere Sky Sportsa koje su kapetana Chelseaja uhvatile baš u trenutku kada je izgovarao: "Anton, you f***ing, black, c***… f***ing nobhead (moron, idiot)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barem se tako može protumačiti iz snimke iako puritanski engleski mediji ostavljaju mogućnost da je John Terry, umjesto "black" - rekao "blind" (slijep).

Mnogi su takvu teoriju već odbacili i pozivaju odgovorne u Engleskom nogometnom savezu da Chelseajevog braniča, inače sklonog ispadima - drastično kazne!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo