VELIKA POBJEDA NA FLORIDI / Spursi slavili u Miamiju i stigli korak do naslova

Image
Foto: AP

Spursi sada vode 3-1 u seriji na četiri pobjede i mogli bi osvojiti peti naslov prvaka u 15 godina u petoj utakmici koja se u subotu igra u San Antoniu.

13.6.2014.
9:30
AP
VOYO logo

MIAMI - Gostujući San Antonio Spursi su još jednom pobijedili dvostruke prvake NBA Miami Heat na njihovom terenu, nakon što su ih sinioć svladali sa 107-86 u četvrtoj utakmici finala i došli na jednu pobjedu od osvajanja naslova.

Spursi sada vode 3-1 u seriji na četiri pobjede i mogli bi osvojiti peti naslov prvaka u 15 godina u petoj utakmici koja se u subotu igra u San Antoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada nijedna momčad nije uspjela nadoknaditi zaostatak od 3-1 u finalu NBA.

KawhiLeonard je predvodio uravnoteženi napad San Antonija sa 20 postignutih pogodaka i 14 skokova, dok je TonyParker dodao 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Miamija, LeBronJames, sjena od igrača u prvom poluvremenu, došao je k sebi u trećoj četvrtini kada je zabio 19 od 21 koša za domaćine, ali to nije bilo dosta da uspori Spurse. James je na kraju bio najbolji strijelac Heata sa 28 koševa, dok je ChrisBosh zabio 12.

San Antonio je brzo preuzeo kontrolu na utakmici i poveo sa 13-4. Na poluvremenu je Heat gubio 55-36 i nakon toga se više nije mogao približiti gostima. Unatoč boljoj Jamesovoj igri u trećoj četvrtini, Spursi su u zadnjoj imali prednost od čak 24 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo