Spursi i Schalke idu dalje

Image

Plasman u četvrtfinale izborili su Tottenham i Schalke. Spursi su u Londonu odigrali 0:0 i izbacili Milan, dok je Schalke pobjedom 3:1 u Gelsenkirchenu izbacio Valenciju.

9.3.2011.
21:45
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama i Schalkea prošli su u četvrtfinale Lige prvaka, te se tako pridružili Barceloni i Šahtaru, koji su to izborili u utorak.

Tottenham je na svom stadionu White Hart Lane odigrao 0:0 s Milanom, te obranio prednost od 1:0 iz prve utakmice u Milanu. U nervoznoj utakmici bez nogometne ljepote od prve minute su za Tottenham zaigrali Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Tottenham je po prvi puta u četvrtfinalu Lige prvaka, a nakon duge pauze zbog ozljede u drugom je dijelu zaigrao i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je na svom stadionu u Gelsenkierchenu u puno aktraktivnijoj utakmici porazio Valenciju s 3:1, te s ukupnim rezultatom 4:2 po drugi puta, nakon 2008, prošao među osam najboljih klubova Europe. Valencija je povela s 1:0, a pogodak za 2:1 Schalkea postigao je švicarski Hrvat Mario Gavranović. Valencia je kod 2:1 u 90. minuti imala stopostotnu priliku za pogodak i prolaz, ali je njemački vratar Manuel Neuer čudesno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo