ZAMALO SENZACIJA GODINE: / Đoković se naljutio, a onda prekid!

Image
Foto: AFP

Novak Đoković je u problemima u dvoboju osmine-finala Wimbledona. Kevin Anderson vodio je s 2:0 u setovima protiv srpskog tenisača, ali i samo naljutio Đokovića.

6.7.2015.
20:31
AFP
VOYO logo

ĐOKOVIĆ - ANDERSON 6:7, 6:7, 6:1, 6:4...

Kraj meča je naravno daleko, ali Anderson jednostavno frustrira Đokovića svojom igrom, apsolutno ništa mu ne poklanja. S druge strane, srpski majstor se pati protiv opasnog servera iz JAR-a. Nakon što je u prvom setu u ključnom trenutku tie-breaka Đoković napravio dvostruku pogrešku i poklonio set, Anderson je dobio krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva tie breaka

Odlično je otvorio drugi set, uzeo Đokoviću servis (3:1) i bio pred potvrdom breaka, ali prednost od 40:15 mu nije bila dovoljna. Đoković se odmah vratio u set, ali i spašavao živu glavu u 12. gemu. Anderson je dvaput došao do set lopte, ali Srbin se izvukao servisima i izborio 13. igru.

U 'tie-breaku' drugog seta, Đoković je poveo s 4:0 i 5:1, ali nije mu bilo dovoljno, Anderson je slavio s 8:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak trećeg seta vratio je osmjeh na lice Đokovićevim navijačima. Novak je 'breaknuo' Andersona i ekspresno poveo s 3:0, a zatim i još jednom uzeo servis suparniku za lakih 6:1.

Niti četvrti set nije ništa krenuo bolje po Andersona, Đoković ga je opet 'breaknuo' i poveo s 2:1, te do kraja seta održao prednost i slavio s 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog mraka je prekinut meč. Peti set će se odigrati u utorak.

Pobjednik na Čilića

Kako god završi ovaj meč, Marin Čilić igra s pobjednikom i s obzirom na prikazano, nije bez šanse za polufinalom. Uz to, nije uzgred spomenuti da protiv Andersona naš najbolji tenisač ima omjer 5:1, dok protiv Đokovića katastrofalnih 0:12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo