SPREMA SE POSAO OD POLA MILIJARDE EURA: / Drama na vrhuncu, Barca i PSG istovremeno se obraćaju javnosti

Image

Malo tko od nogometne javnosti vjeruje da će brazilski kapetan Neymar ovog ljeta napustiti Barcelonu i potpisati za PSG.

25.7.2017.
10:20
VOYO logo

Prije nekoliko dana svjetskim medijima proširila se priča da su Francuzi spremni isplatiti katalonskom divu 222 milijuna eura koliko iznosi otkupna klauzula dok bi cijeli posao mogao doseći cifru od 500 milijuna eura. Naravno računajući primanja samog igrača i bonuse.

U Barceloni su odmah krenuli gasiti požar porukama da takav scenarije nećemo gledati. Posljednji u nizu takvih akcija bila je ona Gerarda Piquea. Na Instagramu je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz poruku - ostaje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni to, međutim nije ugasilo glasine, a nove je potaknuo PSG. Za utorak u 23 sata po europskom vremenu sazvali su izvanrednu konferenciju za novinare. Momčad PSG-a trenutno se nalazi na Miamiju gdje odrađuju predsezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se ne zna o čemu će se govoriti, krenula su nagađanja da objaviti dolazak Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Radio Monte Carlo objavio je da je neymarov stožer navodno tražio garancije od francuskog doprvaka da mu dokažu da mogu isplatiti 222 milijuna za njega, ali i da su dovoljno ekonomski potkovani da osiguraju ne samo njegova astronomska primanja nego i dolazak zvjezdanih pojačanja. Na taj način žele se osigurati da ne dođe do kršenja financijskog fair playa zbog čega bi i klub i on mogli na kraju biti kažnjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i tu je navodno imao na pameti nekoliko igrača, koje bi PSG poprilično koštati.

Le Parisien piše da mu je prva želja ispunjena, a to je dolazak Danija Alvesa. Druga je Coutinho kojeg Liverpool ne misli pustiti za manje od 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća je najbolji igrač Arsenala Alexis Sanchez, dok je četvrta ostanak sunarodnjaka Lucasa Moure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno riječ je o naklapanjima, a što će se zapravo dogoditi znat će se više u 23 sata kada PSG održi konferenciju za novinare. Zanimljivo je, inače, da će i Barcelona u gotovo isto vrijeme također imati presicu, a ispred kluba će govoriti Gerard Pique.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo