'SPEKTAKL' U REMETINCU: Boysi u noćnim satima 'probudili' Zdravka i Zorana Mamića

Image
Foto: Sportski.net

Stara garda Bad Blue Boysa došla je na orginalnu ideju proslave odlaska Zdravka i Zorana Mamića u pritvor.

6.7.2015.
11:54
Sportski.net
VOYO logo

Navijačka grupa Bad Blue Boys već godinama vodi bitku protiv aktualne uprave Dinama na čelu s izvršnim predsjednikom kluba Zdravkom Mamićem, koji je zbog sumnje u utaju poreza, davanja i primanja mita, zajedno sa svojim bratom Zoranom završio u pritvoru u Remetincu na mjesec dana. USKOK je ozbiljno zapeo za braću Mamić, Damira Vrbanovića i jednog poreznog službenika i žele ovu priču oko poreza i davanja i primanja mita, privesti svom kraju i osuditi osumnjičenike.

Najvjerniji navijači Dinama s velikim oduševljenjem popratili su odlazak svoog mrskog neprijatelja u pritvor i sada žele vidjeti hoće li pravni alati konačno napraviti svoj posao kada je o Mamićima rijeć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boysi prvi skrenuli pozornost na nepravilnosti u klubu

Ova beskompromisna i prkosna grupa je tijekom svoje trnovite povijesti više puta pokazala vlastiti stav i ispravne navijačke vrijednosti, a upravo je ona prva skrenula pozornost na "mutna posla" u klubu koji je nekad bio ponos Zagreba i Hrvatske, a danas je pretvoren u klub koji je, ako ćemo vjerovati navodima USKOK-a i DORH-a, u službi samo jedne obitelji.

Tek sada kada su na površinu isplivale neke stvari u obliku navodnog bogaćenja Mamića na račun kluba, u kojem je klub navodno oštećen za 117 milijuna kuna, Boysi su konačno došli na svoje, njihova borba dobila je još jači "pečat", a poručuju da kao šlag na tortu žele vidjeti pravomoćno osuđene Mamiće i Vrbanovića. Stoga su to odlučili proslaviti na svoj orginalni način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je pala noć, Boysi su pokraj zatvora Remetinec napravili vatromet i tako poslali poruku Mamićima, koji su itekako dobro u zatvoru čuli vatreno slavlje navijača koje nikada nisu mogli "kupiti" niti imati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo