ŠPANJOLCI NAHVALILI RAKITIĆA: / 'On je san svakog trenera. Nezamjenjiv je u Barceloni'

Image

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jedinim je pogotkom na utakmici donio pobjedu Barceloni u utakmici drugog kola Primere u kojem su Katalonci odmjerili snage s Athletic Bilbaom.

29.8.2016.
9:04
VOYO logo

"Bilo je vrlo bitno natjerati ih da se kreću i izmoriti ih. Uvijek je teško igrati na San Memesu. Svaka je utakmica teška i intenzivna. Obje momčadi odigrale su odlično, ali nema sumnje da smo zasluženo pobijedili. Pokazali som da igramo na visokoj razini na početku sezone", izjavio je Rakitić poslije utakmice.

Image
IVAN RAKITIĆ JUNAK BARCELONE! /

Hrvat sjajnim pogotkom donio pobjedu katalonskom gigantu

Image
IVAN RAKITIĆ JUNAK BARCELONE! /

Hrvat sjajnim pogotkom donio pobjedu katalonskom gigantu

"Sretni smo kako se stvari odvijaju. Odlično radimo i to se vidi na terenu", kazao je veznjak pa se osvrnuo na jednu dvojbenu situaciju. Naime, nakon dulea između Rakitića i Ikera Muniana u kaznenom prostoru krilo Athletica je završilo na travnjaku. Sudac na njegovu sreću nije dosudio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni nije bilo penala. Obojica smo krenuli na loptu i sudarili smo se, ali tu nema govora o jedanaestercu", završio je junak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Mundo Derportivo nahvalio je izvedbu Vatrenog. "Rakitić: zabio je, dirigirao, igrao obranu i donio balans momčadi" naslov je teksta posvećenog utakmici.

https://vid.me/5E5V "Kada je Hrvat na travnjaku desna strana je pod kontrolom. Rakitić je igrač kojeg svaki trene želi zbog njegove taktičke discipline. Obično se kaže da nema nema nezamjenjivih, ali teško je pronaći igrača koji može nadoknaditi Rakitića", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove će sezone biti velika bitka za mjesto u veznom redu Barcelone, ali za sada je Rakitić pokazao da je totalni gospodar svog prostora, čovjek koji dominira na desnoj strani", dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo