ŠPANJOLCI DOTUČENI PORAZOM: / 'Uništili smo sve što smo do sada napravili, ovo je veliko razočaranje'

Image

Suparnici Hrvatske na Europskom prvenstvu izgubili su uoči odlaska u Francusku.

7.6.2016.
23:23
VOYO logo

Španjolski izbornik Vicente del Bosque prokomentirao je prilično šokantan poraz svoje reprezentacije u posljednjoj pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj smo utakmici željeli dobiti na samopouzdanju i u dobrom raspoloženju otići na Euro. Na kraju stvari nisu završile onako kako smo željeli. Ovo je veliko razočaranje. Međutim, ova utakmica ništa ne mijenja. Nakon ovakvog poraza mogu samo reći da su najbolji bili oni koji nisu igrali. Sve što smo do sada napravili danas je uništeno. Moramo analizirati stvari i ne trebamo biti potpuno pesimistični", izjavio je Vicente del Bosque kojem je ovo bio prvi poraz nakon 11 utakmica.

https://vid.me/F3Ls Španjolska je imala 76 posto vremena posjed lopte u svojim nogama te su gotovo cijelu utakmicu proveli u Gruzijinoj polovici terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi u prvom poluvremenu

"Želio bih da sve utakmice igramo na suparničkoj polovici, uvijek to govorim. Nadam se da će naša tri suparnika igrati poput Gruzije", dodao je pa se detaljnije posvetio samoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu previše smo igrača imali iza lopte. Nismo dobro igrali. U nastavku smo bili bolji, ali smo bili loši u završnici. Ovo je loš rezultat, ali on ne bi trebao narušiti naš entuzijazam uoči početka turnira ili nas preplašiti", kaže izbornik Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska će biti treći protivnik Hrvatskoj (21. lipnja) u skupini D na EP-u. U našoj skupini su još Turska i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo