NAPRAVIO OGROMNU POGREŠKU / Zvijezda zalagaonice 'ponizila' nesuđenog Vatrenog, a sada se hvata za glavu

Image
Foto: Screenshot

Pulišićev vjerni obožavatelj silno se razočarao kada je vidio koliko mu vlasnici Zalagaonice nude za Christianov dres iz Chelseaja

30.11.2022.
9:49
Screenshot
VOYO logo

Nogometna reprezentacija SAD-a u izravnom je dvoboju za drugo mjesto u skupini B koje vodi u osminu finala Svjetskog prvenstva svladala Iran s 1-0. Strijelac jedinog gola bio je Christian Pulišić. Ovom pobjedom SAD su zauzele drugo mjesto u skupini s pet bodova, dva više od trećeg Irana koji je okončao natjecanje. Prvo mjesto sa sedam bodova osvojila je Engleska sa sedam bodova, dok je Wales posljednji s jednim bodom.

Američki reprezentativac i nesuđeni Vatreni, Christian Pulišić, krajem je prošle godine dospio u kultnu emisiju History kanala, Zalagaonicu (Pawn Shop). Naime, Pulišić je dospio u centar pozornosti nakon što je jedan od njegovih američkih obožavatelja pokušao prodati njegov potpisani dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRIJEDAN JE TO PREDMET /

Pokušao prodati potpisani dres nesuđenog Vatrenog u kultnoj Zalagaonici. Nećete vjerovati koliko su mu ponudili

Image
VRIJEDAN JE TO PREDMET /

Pokušao prodati potpisani dres nesuđenog Vatrenog u kultnoj Zalagaonici. Nećete vjerovati koliko su mu ponudili

Dres koji baš i ne vrijedi puno

Pulišićev vjerni obožavatelj silno se razočarao kada je vidio koliko mu vlasnici Zalagaonice nude za Christianov dres iz Chelseaja. Tražio je 1.500 dolara za dres s potpisom Pulišića, ali nakon što su vlasnici Zalagaonice doveli eksperta za autentičnost potpisa i dresa, ispalo je da dres vrijedi tek oko 400 dolara.

Stručnjak je pojasnio kako takvih dresova ima mnogo i da Pulišićev potpis baš i nije previše vrijedan jer ih potpisuje skoro svakog tjedna. Vlasnik dresa bio je silno razočaran ovom procjenom, a iz Zalagaonice na kraju uopće nisu dali niti ponudu jer su zaključili kako bi im trebalo previše vremena da dres prodaju i zarade na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika promjena nakon sinoćnje utakmice

No, nakon sinoćnje utakmice situacija se drastično promijenila. Ova priča ponovo se našla u centru pažnje na društvenim mrežama, a mnogi su poručili da je sada vlasniku Zalagaonice najteže jer je mogao samo godinu dana kasnije zaraditi ogroman novac na prodaji ovog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mnogi navijači Amerike javili su se na Twitteru kako bi pokušali pronaći navijača koji prodaje Pulišićev dres jer su zainteresirani za kupnju, a neki od njih nude čak i više novca nego što je on tražio prije godinu dana kada ga je pokušao prodati u Zalagaonici u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pulišić je rođen u Hersheyju u Pennsylvaniji, porijeklom je iz Hrvatske i mogao je svojevremeno birati hoće li nastupati za Hrvatsku, ali na kraju je donio odluku kako će ipak zaigrati za SAD, čiji je trenutno najbolji i najvrijedniji igrač.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo