KAKVA EKIPA / Svjetsko prvenstvo pratit ćemo u nikad jačem društvu: Iznenadit će se tko će analizirati Vatrene i ostale

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice hrvatske reprezentacije moći ćete pratiti na HRT-u

11.11.2022.
12:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Za nešto više od tjedan dana počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Nogometni obožavatelji 20. studenog doći će na svoje te će osim u igrama Vatrenih, uživati u predstavama najboljih reprezentacija na svijetu.

Image
JOJ, JOJ /

Hoće li on biti najveća pogreška Hajduka? Mogao bi ih napustiti za 'siću', a zapravo je jedan od najvrjednijih

Image
JOJ, JOJ /

Hoće li on biti najveća pogreška Hajduka? Mogao bi ih napustiti za 'siću', a zapravo je jedan od najvrjednijih

S obzirom na to da put do Katara nije jeftin ni nimalo jednostavan za organizirati, većina će Hrvata uživati u utakmicama putem televizije i Hrvatske radiotelevizije koja će pratiti Mundijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo Svjetsko prvenstvo radimo po nekom principu kako se inače rade Olimpijske igre jer Igre su u jednom gradu, a ovo je praktički grad-država. To nam je dosta olakšalo posao, udaljenosti su nevjerojatno male te bez ikakvih problema stignete pogledati sve četiri utakmice", otkrio je Marko Šapit, urednik sportskog programskog odjela HTV-a.

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Spektakl za ljubitelje nogometa

Utakmice u prva dva kola faze po skupinama igrat će se od 11, 14, 17 i 20 sati po našem vremenu, dok će se treće kolo igrati od 16 i 20 sati, s tim da će dvije utakmice biti odigrane istovremeno. Nokaut faza igrat će se u istom terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To znači da varirati emisija koju ćemo imati. Pratimo sve, ako počinje utakmica u 11, to znači i da su naše emisije od samog jutra. Oni koji vole nogomet bit će zadovoljni, bit će im ispunjen dan na sve načine. Završit ćemo s 200 sati programa", otkrio je Šapit u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

A gledatelji će SP pratiti u odabranom društvu. Komentatori će biti Stjepan Balog, Viki Ivanović, Robert Jelečević i Luka Petrinec s HTV-a te Dameo Ramić Kovačić s Hrvatskog radija. Emisiju ćete pratiti u društvu Roberta Ferlina i Ivana Doriana Molnara, dok će stručni gosti biti Anton Samovojska, Tomislav Ivković i Mario Carević. No, tu nije kraj, HRT je angažirao lica koja nismo često viđali u tim ulogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica

Njima će se pridružiti i Nenad Bjelica, Zoran Zekić, Tomislav Stipić te Joško Jeličić. Susrete ćete moći pratiti na programu HRT2, Hrvatskom radiju te na HRTi-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo