RUŽNA SCENA / Ronaldov besraman potez zaprepastio poznatog hrvatskog trenera: 'Ne mogu vjerovati da mu je ego toliko jak'

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je započeo utakmicu s klupe, a nakon nje nije mu baš bilo do slavlja

7.12.2022.
10:15
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Portugala posljednji su sudionici četvrtfinala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, oni su u osmini finala na stadionu Lusail svladali Švicarsku sa 6-1 (2-0).

Trostruki strijelac za Portugal bio je Goncalo Ramos (17, 51, 67), a po jedan gol su dodali Pepe (39), Raphael Guerreiro (55) i Rafael Leao (90+2), dok je jedini pogodak za Švicarsku postigao Manuel Akanji (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'NEĆE NAM BITI LAKO' /

Boje li se to oni nas? Brazilci sipali hvalospjeve o Vatrenima: 'Modrić je s drugog planeta. A on? On je čudo...'

Image
'NEĆE NAM BITI LAKO' /

Boje li se to oni nas? Brazilci sipali hvalospjeve o Vatrenima: 'Modrić je s drugog planeta. A on? On je čudo...'

Portugalski izbornik Fernando Santos na ovo je susretu iz početne postave izostavio kapetana Cristiana Ronalda. No, u igru je ušao u 74. minuti ušao uz ovacije s tribina jer ga je većim dijelom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača.

Nije, međutim, bio sretan ni nakon susreta, bez obzira na to što su uništili Švicarce i plasirali se u četvrtfinale. Odmah nakon sučeva zvižduka otišao je prema svlačionici, dok je ostatak momčadi bio na sredini terena i slavio plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Ronaldo je na Instagramu objavio dvije fotografije slavlja sa suigračima i poslao sljedeću poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatan dan za Portugal, s povijesnim rezultatom na najvećem natjecanju svjetskog nogometa. Luksuzna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je živ! Idemo do kraja!"

Njegov potez s kraja utakmice prokomentirao je u HRT-ovom studiju Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran da će se portugalskim navijačima svidjeti scena nakon utakmice. Svi igrači Portugala idu prema navijačima, a Ronaldo odlazi u svlačionicu. Nije to lijepo. Svaka čast Ronaldu na svemu onom što je postigao i što će postići, ali ne mogu vjerovati da mu je ego toliko jak da u ovakvoj jednoj utakmici, koja je promovirala jednog mladog napadača s tri gola, prošli su u četvrtfinale, šest golova su zabili u sjajnoj, a on se tako ponaša. Njegov izraz lica ne odaje baš sreću. Nije mi to lijepo. Uvijek gledam tko pozdravlja publiku i trenere", poručio je Bjelica.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo