IMPRESIONIRANI MAROKOM / Reakcije stranih medija govore sve o igri Vatrenih: 'Trenutak Luke Modrića sažeo je najveći problem Hrvatske'

Image

Neutralni strani mediji pišu o dobrom otporu Marokanaca, a svi se slažu da nismo mogli uživati u lijepoj igri

23.11.2022.
13:23
VOYO logo

U dvoboju 1. kola F skupine Svjetskog prvenstva hrvatski nogometaši su u Al Khoru  odigrali bez golova, 0-0, protiv Maroka.

Hrvatska nije uspjela slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu prvenstva, a i ono malo prilika što su dopustili Afrikanci, propušteno je vrlo jalovom igrom u napadu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neutralni strani mediji pišu o dobrom otporu Marokanaca, a svi se slažu da nismo mogli uživati u lijepoj igri.

'Čvrsti Maroko'

"ČVRST KAO MAROKANAC - Maroko 0 Hrvatska 0: viceprvaci Svjetskog kupa borili se na povratku dok Luka Modrić i kompanija padaju protiv solidne afričke reprezentacije", piše britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maroko je izgledao kao dobro utrenirana momčad, ali su se mučili stvoriti čiste prilike", piše BBC.

"Trenutak Luke Modrića sažeo je najveći problem Hrvatske na teškom otvaranju Svjetskog prvenstva", prenosi The Mirror koji piše o posljednjoj šansi našeg maestra na SP-ima, ali i još nekih važnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je netko djelomično kriv za neriješen rezultat, to je Bonoyass", ističe španjolska Marca marokanskog vratara dodajući da je ovo "ogroman bonus Maroku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedna slomljena Bayernova zvijezda", piše njemački Bild referirajući se na ozljedu Marzaouija koji je trene napustio u 51. minuti.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo