VRIŠTANJE / Princ William šokirao Harryja Kanea i čitavu Englesku: 'Razočaravajući rezultati naše reprezentacije pomogli su mi u životu i ojačali me kao osobu'

Image
Foto: Screenshot: The Sun

Princ William govorio je o nogometnoj reprezentaciji Engleske

8.11.2022.
15:17
Screenshot: The Sun
VOYO logo

Princ William riskirao je neugodan "sukob" s Harryjem Kaneom - rekavši da su mu porazi reprezentacije Engleske pomogli da se nosi sa životnim razočarenjima. Kraljevski je sjeo za razgovor s engleskim kapetanom i još jednim asom Tri lava Declanom Riceom, dva tjedna prije njihove prve utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru, javlja The Sun.

'Razočaranja su dio života, ali bilo mi je teško zbog reprezentacije'

Image
'MORAT ĆETE POŠTOVATI NAŠA PRAVILA' /

Poruka iz Katara odjeknula planetom uoči Mundijala: 'Homoseksulanost je mentalno oštećenje'

Image
'MORAT ĆETE POŠTOVATI NAŠA PRAVILA' /

Poruka iz Katara odjeknula planetom uoči Mundijala: 'Homoseksulanost je mentalno oštećenje'

“Nositi se s nekim od onih stvarno razočaravajućih rezultata Engleske u prošlosti, to je bilo teško. To mi je bilo jako teško prihvatiti, jer opet se sruši ista euforija koju smo imali. Ali opet, razočaranja su dio života i s tim se moraš naučiti nositi", kazao je princ William.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećaš se nabrijano i sve zajedno, a onda se normalan život jednostavno ponovno nastavi.”

U školi igrao nogomet

William je ispričao kako bi se u školi ponekad pridružio i igrao nogomet, znao nastupiti u četiri utakmice sa 60 učenika koji su igrali u isto vrijeme na školskom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka od najvećih prijateljstava rađaju se igranjem nogometa i zajedničkim postizanjem uspjeha u svakakvim situacijama. Sviđa mi se sama veličina i razmjeri i jednostavno zabavno trčanje uokolo jureći jedni za drugima. Bio sam branič, zapeo sam malo otraga i rečeno mi je da samo hvatam lopte."

Princ je rekao da je "inspiraciju" tražio od bivšeg braniča Man Uniteda Rija Ferdinanda, ali se našalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je malo ispred mene kako je vrijeme prolazilo."

Dodao je da je bio "veliki trenutak za njega" kada je tada čudo od dječaka Wayne Rooney napravilo svoj prvi nastup za Englesku sa 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prebrodili smo neuspjeh protiv Italije u finalu'

Kapetan West Hama Rice, 23 godine, ispričao je kako mu je izbornik Gareth Southgate olakšao bol zbog poraza od Italije na jedanaesterce u finalu Eura 2020. na Wembleyu prošlog ljeta.

"Postojao je poseban trenutak nakon te utakmice, zajedništvo kada smo se svi skupili nakon što smo je izgubili, a Gareth je rekao neke stvarno važne riječi. Kao skupinu, mislim da nas je to dovelo naprijed jer smo se tada morali kvalificirati za Svjetsko prvenstvo. Stvarno smo prebrodili taj neuspjeh gubitka tog finala, pokazali naše zajedništvo i našu snagu i osjećam da smo na stvarno dobrom mjestu kao reprezentacija.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 25-minutnom video chatu - objavljenom dva tjedna prije utakmice s Engleskom protiv Irana - William je pohvalio rad Shouta, besplatne i povjerljive 24-satne usluge slanja tekstualnih poruka za ljude koji se bore sa svojim mentalnim zdravljem. Kane (29) je otkrio da je njegova ljubav prema nogometu počela kada mu je tata dao peticu nakon što je zabio svoj prvi gol s pet godina. Sada je i sam pokušavao pomoći mladima, budući da je Shout surađivao s njegovom dobrotvornom Zakladom Harry Kane.

'Razgovaram s mladima o mentalnom zdravlju'

Napadač Spursa je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj cilj je, posebno s mlađom generacijom, razgovarati s njima i pokušati pružiti načine razgovora o mentalnom zdravlju i blagostanju. Što više budemo razgovarali o tome i otvarali se, to će definitivno pomoći u rješavanju i nadamo se da će potaknuti ljude da se ne boje tražiti pomoć, pogotovo kada se osjećate malo slabije."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo