'OPLAKALA SAM' / Pogledajte mu samo facu, Borna Barišić pojma nije imao što ga novinar pita: 'I još kako kamera zumira...'

Image

Na Redditu je osvanuo ovaj simpatičan prilog

6.12.2022.
13:05
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan s 3-1 (1-1), a Hrvatska čeka boljega iz dvoboja Brazila i Južne Koreje.

Nakon 120 minuta bilo je 1-1, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), a na 1-1 poravnao je Ivan Perišić (55), Prilikom izvođenja 11-eraca u junaka izrastao Dominik Livaković koji je obranio tri udarca Japanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominik Livaković je odveo Hrvatsku u četvrtfinale SP-a obranivši u raspucavanju s bijele-točke čak tri udarca Japanaca, a Zadranin je oživio uspomenu na sugrađanina Danijela Subašića, koji je također udarcima s bijele točke doveo Vatrene do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije te utakmice intervju novinarima dao je i Borna Barišić. Njemu je pak prišao i slovenski kolega Simon Šparavec. Rezultat toga je bio urnebesan jer se činilo da ga Barišić ništa nije razumio.

"Barišićeva faca hahahahah. Kao da sebe gledam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Majko mila, kao da sam ja na njegovu mjestu, ne razumijem ih da mi glavu otkineš."

"I još kako kamera slow-mo zumira, oplakala sam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo