PRATIT ĆE S KAUČA / Ova momčad borila bi se za titulu: Pogledajte najboljih 11 igrača koje nećemo gledati u Kataru

Image
Foto: Profimedia

Za manje od osam mjeseci počinje Svjetsko prvenstvo u Kataru

30.3.2022.
13:48
Profimedia
VOYO logo

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru su pred samim krajem. Znamo gotovo sve reprezentacije koje će se okušati na svjetskoj smotri, koja počinje za manje od osam mjeseci.

Image
KAKAV JE KRALJ NAŠ DEJAN /

Lovren poslao moćnu poruku Salahu nakon što je Egipćanin doživio veliko razočaranje

Image
KAKAV JE KRALJ NAŠ DEJAN /

Lovren poslao moćnu poruku Salahu nakon što je Egipćanin doživio veliko razočaranje

Hrvatska je svoje mjesto osigurala, ali su zato brojne reprezentacije primorane prvenstvo pratiti s - kauča. Najveće iznenađenje bilo je ispadanje aktualnih europskih prvaka, Talijana, od strane Sjeverne Makedonije. Makedonci pak nisu iznenadili Portugal te neće putovati u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zbog ispadanja Talijana nećemo imati priliku gledati velike zvijezde, ali nisu oni jedini koji neće u Katar. Odlučili smo složiti najboljih 11 kojih nećemo gledati u Kataru.

Kakva momčad

Na vratima počeo bi ponajbolji vratar svijeta, jedinica Atletico Madrida i Slovenije - Jan Oblak. Društvo u obrani činila bi ova trojka: Branič Švedske i Manchester Uniteda Victor Lindelof i reprezentativci Italije, Juventusov Giorgio Chiellini i Romin Leonardo Spinazzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac ispred njih također bi bio iz Italije. Chelseajev Jorginho ima sjajnu sezonu iza sebe, a par bi mu bio nevjerojatni Marco Verratti iz PSG-a. Ako bi ciljali smanjiti broj Talijana u momčadi, umjesto jednog od njih dvojice mogao bi uskočiti Yves Bissouma, igrač Brighton & Hove Albiona i Malije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenzivniji trojac ispred njih bio bi noćna mora za svakoga. Desno krilo zauzima Cityjev Alžirac Riyad Mahrez, Arsenalov Norvežanin Martin Odegaard te Liverpoolov Kolumbijac Luis Diaz. Dvojac u napadu bio bi potpuno nezaustavljiv.

Dvije ponajveće zvijezde današnjice nećemo gledati u Kataru. Riječ je o Liverpoolovom Mohamedu Salahu čiji se Egipat nije plasirao u Katar te Erling Braut Haaland koji s Norveškom nije uspio osigurati put u Katar. Salah je u svojoj klupskoj karijeri postigao 490 pogodaka, dok je Haaland u svojoj mladoj karijeri premašio brojku od 176 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova momčad glatko bi se mogla boriti za naslov prvaka, ali nažalost u prekrasnim potezima Salaha, Haalanda i ekipe ipak nećemo uživati na Svjetskom prvenstvu.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo