NAJTUŽNIJI PRIZOR IZ KATARA DO SADA / Slomit će vam se srce kad vidite kako je legendarni Suarez izgledao nakon ispadanja sa SP-a

Image
Foto: Profimedia

Legenda je odigrala posljednji SP u karijeri

2.12.2022.
18:19
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Urugvaja u susretu 3. kola skupine H svladali su Ganu sa 2-0 (2-0) na stadionu Al Janoub, ali se ipak nisu plasirali u osminu finala Svjetskog prvenstva. Strijelac oba gola bio je Giorgian De Arrascaeta (26, 32).

Urugvaj je ovom pobjedom stigao do četiri boda, ali jednak učinak ostvarila je i Južna Koreja zahvaljujući iznenađujućoj 2-1 (1-1) pobjedi protiv Portugala u drugom susretu ove skupine, pa je o prolasku dalje odlučivala razlika pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je uspješnija bila Južna Koreja s gol-razlikom 4-4, dok je Urugvaj imao gol-razliku 2-2, a uspješnijom se smatra reprezentacija koja je postigla više golova. Prvo je mjesto sa šest bodova osvojio Portugal, dok je Gana ostala posljednja s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuni kaos na travnjaku uslijedio je, inače, u 85. minuti kada se saznalo da je Južna Koreja povela protiv Portugala. Tada je i Urugvaju, koji je do tog trenutka držao drugo mjesto, morao napasti kako bi postigao treći pogodak i zbog razlike pogodaka prošao dalje, dok je Gana trebala dva pogotka za poravnanje i prolazak. U četvrtoj minuti nadoknade Bukari je imao odličnu poziciju za udarac koji je bio blokiran, odmah u sljedećoj akciji za Urugvaj je pucao Gomez, no zaustavio ga je Ati-Zigi, da bi u šestoj minuti nadoknade i Rochet odlično obranio pokušaj Sulemane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju dvoboja obje su reprezentacije travnjak napustila pognute glave, no Urugvajci su imali mnogo toga za prigovoriti sucu Siebertu jer su smatrali kako je trebao pokazati na bijelu točku nakon duela Nuneza i Cavanija s ganskim braničima u 55., odnosno 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo